Primers passos

Primers passos

1.    Com accedir-hi?

Quan entrem al Campus Virtual de l'institut accedim amb un usuari i una contrasenya que ens dóna accés al nostre espai, aquest usuari i contrasenya ens l’ha donat prèviament el nostre tutor si no cal demanar-li. El nostre usuari serà del tipus nom.1rcognom.2ncognom i la contrasenya inicial és alfaalfa tot i que et demanarà que la canviïs. 

Per iniciar sessió clica a “inicia la sessió”:

                                                              

 

Per defecte l'administrador del campus virtual assigna un rol a cada un dels usuaris, és a dir, quins permisos tindrem i quines accions podrem fer dins de la plataforma.

Podem distingir rols o perfils d'usuaris diferents: alumne, professor no editor, professor, creador de cursos i administrador


 

2.    Com anar als cursos?

Per accedir a les assignatures o unitats formatives només cal que entris al nivell educatiu i al curs on estiguis, per exemple, ESO, 3rESO. Dintre trobaràs tots els cursos i cada professor et dirà en quin cal que entris.

Un cop inscrits als teus cursos tens la possibilitat d’accedir-hi mitjançant “els meus cursos” a la banda lateral esquerra3.    Un cop he entrat a l’assignatura què haig de fer?

Dintre de cada curs trobaràs recursos i activitats que els professors t’orientaran i et diran com seguir les classes. Hi haurà professors que ho utilitzin com a complement del llibre i d’altres com el propi llibre.

 

Last modified: Wednesday, 7 November 2018, 9:58 PM