VISITA DE L’EQUIP FORMADOR/GESTOR DEL GLOBAL SCHOLARS

Durant tres dies seguits, l’institut Josep Puig i Cadafalch ha participat en diversos actes amb l’equip Global Scholar amb motiu de l’Smart City Expo World Congress.

Global Scholars és un programa internacional creat per Bloomberg Philantropies, sense ànim de lucre, on es pretén connectar ciutats intel·ligents i formar futurs ciutadans. Gràcies a aquest projecte internacional els nostres alumnes estan connectats amb estudiants d’arreu del món, des de la India fins el Canadà. L’equip formador/gestor Global Scholar ha visitat Barcelona amb motiu de l‘Smart City Expo World Congress. Durant aquesta visita, s’han organitzat un seguit d’actes en què el nostre institut ha esdevingut un punt de mira. Els actes s’han realitzat al llarg de tres jornades, 12, 13 i 14 de novembre.

El dia 12 de novembre, Anissa Bazari, mànager del projecte i Alexandra Loga, coordinadora, van estar al nostre centre per tal de reconèixer la tasca que implementa el projecte a les nostres aules. Dins de l’aula, els alumnes han pensat i identificat els mots relacionats amb el concepte de “cultura”.

El dia 13 de novembre, el nostre centre va participar en la sessió de treball Student Outcomes Framework, del Departament d’Ensenyament, amb l’objectiu de parlar sobre el treball de l’avaluació a l’aula, dins del marc de l’educació digital global.
La darrera jornada, el 14 de novembre, un equip de tutors que enguany implementa el projecte Global Scholars al nostre centre va assisir a una recepció, a l’hotel El Palace, a Barcelona, convidats per Global Cities i la seva presidenta i fundadora Marjorie B. Tiven, en reconeixement al lideratge del Conseller d’Ensenyament.