Activitats a Batxillerat

Fotofilosofia 2017

Convocatòria 2017

Participació del nostre centre

Visita al Taller de Pneumàtica al Tecnocampus

Els alumnes de Tecnologia Industrial de Batxillerat han fet avui un taller de pneumàtica al TecnoCampus de Mataró. Un taller pràctic molt interessant on han pogut experimentar amb la tècnica de l’aire comprimit. (10/05/17)

JAUME ARCOS

MOSTRA DE FOTOFILOSOFIA DEL FILOPUTXI

Els alumnes de 1r i 2de Batxillerat han participat per primer cop a la Mostra de Fotofilosofia.

Aquesta mostra es fa a nivell de tot Catalunya per celebrar la jornada Mundial de la Filosofia.

L’ objectiu és enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat. La Mostra pretén aplegar“espurnes de pensament” fetes per alumnes expressades en una fotografia digital original acompanyada d’un títol en forma de pregunta filosòfica.

Aquest és el recull de la tasca feta pels nostres alumnes . 

Ara, a filosofar !!!!!

Taller pràctic sobre Arduino

El dijous 16 de gener  els alumnes de 1r de Batxillerat tecnològic van realitzar un taller pràctic sobre “Arduino” (una placa electrònica de codi obert molt utilitzada amb finalitat didàctica, entre d’altres)  al Tecnocampus de Mataró.

L’objectiu del taller era oferir nocions bàsiques d’Arduino amb la finalitat d’acostar als nois i noies a la tecnologia a partir de l’experiència .
arduino1 arduino2

Visita al sincrotró Alba

Els alumnes de 1r batxillerat científic i tecnològic van visitar el sincrotró ALBA a Bellaterra.

És un accelerador de partícules a partir de les quals s’obtenen llums des de l’infraroig fins als RX que permeten estudiar l’estructura de la matèria. La utilitat del sincrotró és que pot seleccionar la longitud d’ona de la llum segons la mida del que es necessiti estudiar, és una tècnica molt precisa, aquesta és la diferència que hi ha amb els RX que podem trobar en una consulta mèdica per fer radiografies que són una barreja de moltes longituds d’ona.

sincroto16

 

Fotofilosofia 2016