Global Scholars

Global Scholars és un programa de Global Cities Inc., que té la base a Nova York.

Dins d’aquest projecte, la classe es comunicarà amb estudiants d’escoles d’arreu del món.

Els estudiants tindran, a la setmana, 2 hores de Projectes i 2 hores d’anglès d’activitats a classe, conduïdes per professors especialistes en llengua anglesa i de tecnologia i experimentals. Escriuran publicacions, crearan vídeos i utilitzaran eines digitals per realitzar tasques i ho compartiran amb alumnes d’arreu del món a través de una classe digital (e-Classroom) , que és segura i protegida amb contrasenya. Ningú de fora de la comunitat Global Scholars pot veure les feines dels vostres fills sense el vostre permís. En participar en aquest programa, el vostre fill enfortirà les seves habilitats tecnològiques, de comunicació en llengua anglesa, pensament crític, resolució de problemes i treballar de manera col.laborativa.

Gràcies al suport de Bloomberg Philanthropies podem oferir-los aquest programa a cost zero per a les escoles que hi participem. Per a més informació, podeu consultar www.globalcities.org

Curs 1018/2019

Els alumnes de 1er de la ESO han fet uns tallers a l’hora del pati on convidaven a la resta d’alumnat del centre a reultitzar el plàstic creant objectes com ara guardioles, caixes per emmagatzemar, etc. Aquest taller forma part del projecte comunitari final “Global Scholars” que té com a objectiu reduir la quantitat del plàstic al centre i conscienciar a la gent de que s’ha de reciclar i sobretot reutilitzar el plàstic.

Tutors de 1er ESO

Aquí teniu el pòster que ens han fet arribar