1R D’EDUCACIÓ INFANTIL VISITA EL COSMOCAIXA

Miralls, dins i fora de la realitat” és una exposició  que ofereix un atractiu itinerari on poder interactuar amb els efectes i les particularitats dels miralls.

Aquesta sortida formativa la realitzem dins del mòdul 6: desenvolupament cognitiu i motor, amb la intenció que l’alumnat pugui experimentar i identificar sensacions, que reflexioni sobre l’aplicació d’experiències sensorials en l’Educació Infantil i finalment, que cerquin activitats d’estimulació dels sentits i del descobriment científic en els infants. Com va dir Clay P. Bedford “pots ensenyar a un estudiant una lliçó un dia, però si li ensenyes a aprendre creant curiositat, continuarà el procés d’aprenentatge durant la seva vida”.

Llegiu més a https://inspuig.org/wp/1r-deducacio-infantil-visita-el-cosmocaixa/