Música del 27 al 31 de gener de 2020

Acabem aquest mes de gener amb la celebració del DENIP, el dia escolar de la no violència i la pau. Des de l’Avui Sona ens volem afegir a aquesta causa ja que creiem que la música pot fer molt per ajudar a la reflexió i la manifestació de les idees que ens interpel·len com a societat.

Entrarem al matí amb una col·laboració de molts rapers, liderats pel Chojín. Es tracta del Rap contra el Racismo, (2010) una declaració clara a favor de la convivència en aquest món canviant i globalitzat. Sortirem al migdia amb l’energia del U2, la mítica banda irlandesa que va fer un dels seus primers hits, Sunday Bloddy Sunday (1983) per recordar la matança a Irlanda del nord l’any 1972.

Que la música afavoreixi sempre el respecte, l’expressió i l’enteniment entre tots i totes.