Concurs literari de Sant Jordi (1r ESO). Votació Popular

Benvolguts i benvolgudes,
Molt bona diada de Sant Jordi!! Avui, gloriosament, us presentem un tastet de les poesies que ens han enviat alguns alumnes de 1r d’ESO. És un tastet, sí, perquè entre demà dijous i divendres us en presentarem algunes més.
Aquest any, el nostre lema és… (repic de tambors) …L’AMOR ENTRE IGUALS! A partir d’aquí, cadascú s’ha inspirat a la seva manera i, gràcies a aquesta inspiració divina, us podem oferir avui la feina tan meravellosa que ens han fet arribat entre tots.
Però ei! Espereu! Que la cosa no acaba aquí! Resulta que això és un concurs literari.Que què vol dir? Vol dir que… Farem una votació popular divendres per decidir quins seran els guanyadors. Perquè, no ens enganyem senyores i senyors, aquí hem vingut a jugar.
Preparats?