Primera tasca del projecte Digital Media Awarness.

Els alumnes de 4rt ESO han participat en la seva primera tasca relacionada amb el projecte Erasmus + Digital Media Awareness a nivell local. Han estat preparant la visita dels seus companys internacionals treballant  en un projecte col·laboratiu per prendre consciència de  la necessitat de saber detectar les Fake News, ser més crítics i no compartir tota la informació que ens arriba a través de les xarxes.

Durant tota la setmana del 14 de desembre els alumnes de 4rt van estar fent recerca i elaborant tallers pràctics de detecció de fake news que s’utilitzaran per ensenyar i fer conscients del problema a la resta d’alumnes de l’institut. Aquests tallers, juntament amb altres materials que elaboraran conjuntament amb els seus col·legues internacionals durant aquest curs, formaran part d’un banc de projectes destinats a ajudar escoles i instituts d’arreu d’Europa a treballar aquest problema actual i summament preocupant.