Grup suport a les famílies

Us compartim informació que ens arriba des del Moviment Educatiu del Maresme que creiem que us pot ser útil!
Benvolgudes i benvolguts,
Tal com vam acordar a la darrera sessió, estem organitzant la segona sessió de SUPORT A LES FAMÍLIES amb l’objectiu de treballar plegats els neguits, aprenentatges i debats de cada moment.
El proper dia que ens trobarem serà el 3 de febrer, a les 6h de la tarda. 

La sessió tindrà format virtual, ens connectarem a través de la plataforma ZOOM. Quan cliqueu accés a la sessió del ZOOM podeu instal·lar-vos l’aplicatiu o bé clicar OBRE ZOOM MEETINGS per entrar directament. Recordeu que cal posar el número de reunió que teniu indicat, i el codi d’accés quan us el demani. La sessió és oberta i no cal haver participat a l’anterior.
 
ID de reunió : 810 0092 2403

Codi d’accés:   suport

Per aquesta segona sessió volem dedicar l’estona a les inquietuds que ens trobem relacionades amb els aspectes emocionals dels nostres fills i filles. Compartirem amb quines situacions ens trobem, com les gestionem i ens ajudarem les unes  a les altres explicant allò que ens funciona i allò que ens neguiteja.
Agrairem que us inscriviu a través d’aquest formulari per tenir la llista de participants i poder preparar millor l’activitat https://forms.gle/DKfWUxXoTBJLS2nh7
Us esperem amb ganes de compartir!
Moltes gràcies!