Taller de Dansa Integrada i Moviment Conscient

Fa uns dies els nostres alumnes de CFGC d’Integració Social ven fer un taller sobre dansa integrada i moviment conscient. Els que hi van ser ens expliquen com va anar:

Va ser una activitat molt adequada, perquè vam tenir l’oportunitat de mirar primer un documental sobre diversitat funcional i sexoafectivitat. Després, vam poder viure l’experiència amb dos dels protagonistes. Ens van fer veure que hi ha moltes maneres d’entendre la sensualitat i la sexualitat. Totes les activitats dutes a terme tenien un rerefons molt maco. Va ser molt intens, profund, gratificant i ens va transmetre molta pau. Se’ns va fer molt curta, i ens vam quedar amb ganes de més!

La dansa integrada permet ballar a qualsevol persona. No exclou ningú. No exclou cap diversitat. Per tant, vam vivenciar en directe els continguts treballats a classe durant el curs, i ens va donar l’oportunitat de ballar juntes i crear nous subgrups.

  1r CFGS d’Integració Social