Participem al programa “Educació dia a dia” del MEM!

Dilluns 17 de maig el departament de Socials va participar al programa “Educació dia a dia” del MEM (Moviment Educatiu del Maresme), el títol del programa fou “La memòria històrica a l’Institut Josep Puig i Cadafalch: la ruta de l’exili, la ruta de la batalla de l’Ebre i la ruta Stolpersteine”.
Mitjançant una entrevista vam repassar diverses activitats (4 ESO i Batxillerat) que cerquen mostrar a l’alumnat el testimoni de persones vinculades amb la Guerra civil, l’exili i la deportació i fer-ho als indrets on van succeir els fets (Argelers, Cotlliure, Ebre…).
Van participar els alumnes Alba Campaña (alumna de 4t d’ESO), Arnau Amatller i Sergi González (alumnes de 2n de Batxillerat) i en Marc Sahún, l’Ariadna Sotorra i en Xavier Rosa, professorat del departament de socials.
Durant una agradable estona vam repassar diverses activitats i que hem realizat aquest curs i cursos anteriors: la ruta de l’exili, la ruta de la batalla de l’Ebre, la ruta Stolpersteine i les xerrades amb el testimoni de l’Antonia Jover i la Dory Sontheimer.
Us deixem el link per tal que pugueu escoltar el programa que va ser molt interessant!