Els alumnes de 1r d’ESO fan una campanya contra el paper d’alumini

Students from 1st ESO are working on an interesting campaign to fight against the overconsumption of the aluminium foil here at school. As a result, during these past weeks, students are picking up all the aluminium foil they find basically in the playground, as well as, raising awareness among the rest of their school mates by designing posters and displaying them around the school. Thanks to the project, 1st ESO students have concluded and realized that aluminium foil use is a serious environmental problem we have to solve. We think it’s time to react and make a difference!
As a result, we would like that  everybody (staff, parents, teachers, students) would collaborate but not making  use of  any aluminum foil and instead use a  bock&roll you can make yourself. 
Els alumnes de 1ESO estan treballant en una campanya contra l’excés de paper d’alumini que es consumeix per part de l’alumnat al centre especialment per embolicar l’entrepà. Durant aquestes setmanes l’alumnat de 1ESO s’està dedicant a recollir tot el paper d’alumini a l’hora del pati i a la vegada conscienciar a que tothom aquí al centre deixi d’utilitzar paper d’alumini i utilitzin altres alternatives com un porta entrepans fet per ells mateixos. A banda, els alumnes també han penjat per tota l’escola uns pòsters que han dissenyat per fer la campanya.