1r B fa una crida a la responsabilitat fent una campanya contra la COVID-19 i 1rC fa una campanya per al reciclatge del paper d’alumini

Els alumnes de 1r ESO B volem mostrar un vídeo que forma part de la nostra campanya contra la COVID-19. A banda del vídeo, hem estat fent recerca sobre la situació tan complicada que estem vivint i també hem tingut la oportunitat de poder fer una videoconferència amb una infermera que treballa a la UCI del Hospital General de Granollers. El seu testimoni va ser molt interessant i a la vegada trist ja que ens va explicar una realitat molt cruel i complicada que s’estava vivint en els hospitals i que actualment afortunadament ha pogut millorar.

Al llarg d’aquest projecte hem pogut pensar, reflexionar i sobretot valorar les coses importants a la vida. Amb aquest vídeo volem transmetre que tot i que ja s’està vacunant la gent, hem d’anar amb molta cura i ser responsables.
Així doncs, els alumnes de 1r ESO B fem una crida a la responsabilitat, no ens la juguem!

Per altra banda, però també dins del projecte Global Schoolars, el grup de 1rC han fet un projecte per a la reducció del paper d’alumini a l’institut: visiteu el seu Sites on trobareu tota la informació!