Ja tenim disponible “l’espai verd”!

Aquest dimecres 13 d’octubre, els alumnes de 4t d’ESO han sigut els primers en gaudir, a l’hora del pati, de “l’espai verd”. És un terreny  situat a continuació del nostre gimnàs.
L’Ajuntament l’ha preparat per poder-lo utilitzar com una aula a l’aire lliure i l’institut ha proporcionat les taules i els bancs per poder treballar-hi, esmorzar, fer-hi activitats… Ja hi ha professorat que ha reservat l’aula per realitzar activitats d’aula!
Aconseguir-ho no ha estat fàcil. La direcció del centre vol agrair a tots els professionals que ho han fet possible i especialment el Sr. José  Antonio Ricis, regidor delegat de Verd Urbà, Espai Agrari i Forestal de Mataró l’interès i la perseverança emprada fins aconseguir-ho.
Gràcies en nom de tota la comunitat educativa!