Els alumnes de batxillerat visiten el castell de Montjuïc

Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat vam visitar el castell de Montjuïc de Barcelona, vam arribar al castell amb transport públic (tren+metro+funicular).
Els alumnes de 1r van fer una visita guiada pel castell on han descobert l’arquitectura del castell (de la torre de vigilància a la fortalesa militar del segle XVIII), els conflictes històrics i socials (de la guerra dels segadors a la Guerra Civil) i aspectes de la ciència i la tecnologia del passat.
Els alumnes de 2n han descobert aspectes de la geografia econòmica de Barcelona mitjançant el professor de Geografia del centre i posteriorment han fet la visita “El castell en clau de P.A.U”, un recorregut històric centrat en el contingut de la matèria d'”Història” en les proves de selectivitat. L’alumnat ha conegut el paper del castell en la guerra de successió, el procés de Montjuïc, la 2ª República, la Guerra Civil, la postguerra i el Franquisme.