Els cicles SSC celebrem la castanyada i Halloween

Aquest any els dies previs a la celebració de la Castanyada l’alumnat de 2n d’educació infantil ha decorat les cartelleres de l’institut amb la temàtica de Castanyada i Halloween.

La proposta va sorgir al mòdul 5 d’expressió i comunicació. Es van organitzar creant una comissió formada per 6 persones que a més de cercar les idees per a la decoració, van crear un formulari de google per demanar a l’alumnat de dicles de serveis socioculturals i a la comunitat si volien la decoració només de Castanyada, només de halloween o ambdues temàtiques. Un 56,9 % va votar per les dues temàtiques de manera que la cartellera del primer pis es va decorar de Castanyada i la del 2n pis de Halloween. En 2 sessions de 2 hores van tenir les cartelleres a punt i han fet molt de goig la setmana prèvia a aquesta diada.

Pel que fa a la celebració de la diada de la Castanyada cada grup s’ha organitzat de diferent manera i han portat  terme diferents activitats:

  • L’alumnat de 1r TAPSD A i B ha fet un sortida  a peu fins a la Font Picant i un cop allà han fet dinàmiques de cohesió de manera que els companys i companyes s’han conegut més i s’han aproximat els uns amb els altres.
  • L’alumnat de 2n TAPSD A i B ha fet una sortida a la platja de Mataró on han realitzat jocs de cohesió. 
  • L’alumnat de 1r i 2n ISO ha anat al Parc Forestal de Mataró, i un cop allà van jugar, riure, berenar i millorar les capacitats clau.
  • L’alumnat de 1r i 2n EI ha celebrat la diada a l’Institut. El grup de 2n d’EI ha fet un túnel del terror per a l’alumnat de 1r d’EI,  amb una bona ambientació han aconseguit fer-nos cridar i córrer pels passadissos. El grup de 1r d’EI ha implementat unes dinàmiques molt entretingudes on tothom ha hagut de ballar, fer proves d’obstacles, etc. Ha estat una tarda diferent i molt divertida de la qual cal destacar la bona predisposició i participació per part dels dos grups!