Celebrem el dia Puig i Cadafalch

El passat divendres 10.12.21 vam celebrar el Dia Puig i Cadafalch i per fi hem pogut tornar a fer sortides amb tots els grups!

L’alumnat de 1r ESO, 2n ESO i els alumnes de Llatí/Grec de 1r i 2n de Batxillerat van visitar les excavacions d’Empúries, que van ser iniciades per Puig i Cadafalch l’any 1908.
L’alumnat de 3r d’ESO van visitar el MNAC i van fer el taller “Murs que comuniquen: del romànic a les xarxes socials”, una escape room per descobrir la simbologia de l’art romànic. Puig i Cadafalch era un expert en art romànic i va contribuir, entre d’altres, a la recuperació del romànic de la Vall de Boí.
L’alumnat de 4t d’ESO ha realitzat una ruta per diferents indrets de l’exposició internacional de Barcelona del 1929 (Teatre Grec, Jardins de Laribal, Palau Nacional, les 4 columnes de Puig i Cadafalch…). Puig i Cadafalch va participar en les propostes inicials de l’exposició internacional, tot i que després en va ser apartat per la dictadura de Primo de Rivera.