Xerrada “Prevenció de l’abús de pantalles”

L’actualitat mana i per això us informem d’una xerrada sobre la Prevenció de l’abús de pantalles adreçada a les famílies dels centres d’ensenyament de la ciutat a càrrec de Sara Sòria -Psicòloga Clínica- de la Unitat d’atenció al joc patològic i altres addiccions no tòxiques i Paula Mártires –Psicòloga Interna Resident.

L’objectiu de la sessió és informar sobre l’estat actual de l’ús de les xarxes socials, telèfons mòbils, videojocs i jocs d’atzar entre els adolescents, conèixer les estratègies per prevenir un ús inadequat, saber detectar a temps un ús problemàtic i apropar-vos als recursos d’assessorament i d’atenció en cas de dubtes o en situacions d’abús o dependència.

Dijous, 20 de gener de 2022

Col·legi Maristes Valldemia. Sessió en línia – Plataforma TEAMS.

Hora: de 19 a 20.30h

Cliqueu a la imatge següent per accedir a la xerrada!