Ens visita l’escriptor Arturo Padilla

Aquest trimestre els alumnes de 2n d’ESO hem llegit els Presoners del mar, de l’autor de Montornès, Arturo Padilla. Un dia a la setmana ens hem dedicat a llegir aquest llibre que explica la història de supervivència i amor d’uns personatges vinculats al mar i que en seran presoners. A classe, a més de llegir i gaudir del llibre, hem treballat el vocabulari i hem fet propostes d’activitats per fer una bona comprensió lectora. Finalment, quan vam saber que l’Arturo Padilla ens visitaria i ens faria una sessió, ens hem informat sobre l’autor i hem visitat la seva pàgina web que està plena d’informació interessant de la seva biografia i les seves obres. 

És una sort poder gaudir de la visita dels autors que treballem a classe i és molt interessant que ens expliqui el seu procés de creació de les obres. Hem pogut fer-li preguntes com què el va inspirar a escriure aquest llibre o, ja una mica més personal, si es pot guanyar la vida d’escriure llibres. 

Un cop acabada la visita, la feina no s’ha acabat. Tancarem el treball de Presoners del mar fent una sessió de valoració de la visita i anàlisi final del llibre. Ens ho hem passat molt bé llegint aquest llibre sobretot quan descobreixes allò que menys t’esperes. Si voleu saber què és, l’haureu de llegir.