Sant Jordi 2022-2023

Com ens agrada Sant Jordi! Com cada any ens ha vingut a visitar un St. Jordi molt especial que ha contribuït a l’ambient festiu del centre:

Aquest any, a més de fer una activitat especial, hem celebrat el XXVè certament literari del Puig i Cadafalch i hem tingut una actuació musical d’alguna alumnes de 2n d’ESO. Us deixem amb algunes imatges i vídeos:

Però no només ho vam celebrar amb ESO i Batxillerat, a Cicles també vam fer alguna activitat especial! L’alumnat de Perruqueria i cosmètica capil·lar va poder gaudir d’un dia de Sant Jordi a l’aire lliure compartint  lectures i poemes:

La setmana prèvia a la diada de Sant Jordi es va exposar davant de consergeria els dracs de fang realitzats per l’alumnat de 2n d’educació infantil dins la unitat formativa de comunicació i expressió plàstica del mòdul 5. Durant 3 sessions l’alumnat va conèixer aquesta tècnica de modelatge per treballar el volum i desenvolupar la motricitat fina amb els infants. Podeu veure el resultat final i els dracs tan variats i originals que van crear a les imatges.

El dia 22 d’abril les alumnes de 2n d’educació infantil van rebre als infants de P5 de la Llàntia al nostre institut. Amb motiu de la diada de Sant Jordi van preparar una implementació on van explicar i representar contes i algunes cançons. També vam aprofitat la visita per mostrar als infants els dracs de fang i en acabar es van endur un punt de llibre de record. Estem molt contentes que l’escola La Llàntia es presti sempre a participar amb nosaltres, és una oportunitat per les alumnes poder implementar davant un públic real i a més fem barri!