Curs 2018-2019: World of water

Els alumnes de 1r de la ESO han fet uns tallers a l’hora del pati on convidaven a la resta d’alumnat del centre a reultitzar el plàstic creant objectes com ara guardioles, caixes per emmagatzemar, etc. Aquest taller forma part del projecte comunitari final “Global Scholars” que té com a objectiu reduir la quantitat del plàstic al centre i conscienciar a la gent de que s’ha de reciclar i sobretot reutilitzar el plàstic.

Tutors de 1r ESO

Aquí teniu el pòster que ens han fet arribar:

Com cada any, els alumnes que participen el Programa educatiu internacional Global Scholars, han de crear un projecte comunitari final. Aquest any, hem decidit treballar l’ús del plàstic al centre. Al llarg d’aquest últim projecte, hem fet moltes activitats per tal de conscienciar a l’alumnat del nostre centre lo perillós que és el plàstic i de quina manera està afectant als nostres oceans.

Us convidem a que entreu i feu una ullada.   Us agradarà!!!

Mireu aquest infographic