“The Putxi healthy week” Global scholars

A finals de maig vam fer “the healthy week” a l’institut. L’alumnat de 1ESO va oferir esmorzar saludable (entrepans i fruita bàsicament) a l’hora del pati.

Remember “Eat healthy, be responsible”

Som un grup de 1r ESO  C que estem fent un projecte sobre el Food Waste (les restes de menjar al nostre institut). Hem fet aquest pòster per a la nostra campanya al nostre institut, que col·labora dins el projecte internacional Global Scholars.  La campanya té com objectiu reduir i fins i tot acabar amb les restes del menjar al nostre centre com ara també conscienciar al  nostre alumnat sobre lo important que és el consum sostenible i saludable. En el nostre projecte hem inclòs la setmana saludable on hem ofert menjar saludable durant uns dies a l’hora del pati assegurant que molts dels nostres alumnes han esmorzat  de manera saludable i sostenible, evitant FOOD WASTE (restes de menjar)  sobretot  al pati.

Wiam Kasmi, Janna El Messouari, Nahia Espejo