Intercanvi Erasmus a Friedrichshafen, Alemanya

El passat mes d’octubre va tenir lloc la primera mobilitat a l’estranger dels nostres alumnes Erasmus dins del projecte Digital Media Awareness. 8 alumnes seleccionats al concurs de juny i dos professors van viatjar a Friedrichshafen, Alemanya, per treballar junts la identitat digital. Durant les sessions de treball a l’institut amfitrió Graf Soden, els alumnes van prendre consciència sobre els perills actuals pel que fa a la nostra identitat digital i van poder reflexionar junts sobre la importància de cuidar-la i de protegir-nos a la xarxa. A banda del treball acadèmic, els alumnes van tenir una experiència vital molt enriquidora, ja que van conviure durant una setmana amb els seus amfitrions alemanys i les seves famílies, tota una aventura per explicar i recordar.