L’ALUMNAT D’EDUCACIÓ INFANTIL GAUDEIX DE LA CASTANYADA

Dins el mòdul 5 d’expressió i comunicació les alumnes de 2n d’educació infantil porten a terme un projecte que consisteix a decorar 2 cartelleres del centre amb la temàtica de halloween i castanyada. El projecte es vincula amb la unitat formativa 1 que tracta sobre el desenvolupament del llenguatge verbal, de manera que una de les consignes és que les cartelleres tinguin alguna frase, dita, refrany sobre la temàtica. L’altra unitat formativa implicada és la 6 en la que treballem el desenvolupament del llenguatge plàstic, i la consigna és dur a terme unes cartelleres creatives intentant fer servir el màxim d’elements reciclats. Les cartelleres que encara es poden veure al centre han estat exposades des de la setmana prèvia a la festivitat. Tant la cartellera de la castanyada com la de halloween tenen elements típics i originals sobre les dues temàtiques que han cridat l’atenció de tota la comunitat educativa del nostre centre. Per exemple al passadís on hi ha la cartellera de la castanyada les alumnes han simulat un arbre amb fulles i branques naturals i uns petits bolets fets amb cartró. A la cartellera de halloween més d’un s’ha espantat amb unes cames plastificades que sortien del sostre. Pel que fa a la celebració de la diada de la Castanyada, aquest curs ho hem celebrat tot el cicle d’educació infantil de manera conjunta al parc forestal. L’alumnat dels tres grups han fet dinàmiques que han implementat i hem acabat la jornada amb un pica-pica comunitari. Ha estat una tarda diferent i molt participativa, de la qual cal destacar
la implicació, i predisposició per part de l’alumnat!