Diada Puig i Cadafalch

El passat dimecres 14.12.22 vam celebrar el Dia Puig i Cadafalch. 

L’alumnat de 1r ESO i els alumnes de Llatí/Grec de 1r de Batxillerat van visitar les excavacions d’Empúries, que van ser iniciades per Puig i Cadafalch l’any 1908. 

L’alumnat de 2n d’ESO van visitar els edificis més emblemàtics de Puig i Cadafalch del centre de Mataró. 

L’alumnat de 3r d’ESO van visitar el MNAC i van fer un taller descobrir la simbologia de l’art romànic. Puig i Cadafalch era un expert en art romànic i va contribuir, entre d’altres, a la recuperació del romànic de la Vall de Boí. 

L’alumnat de 4t d’ESO ha realitzat una ruta per diferents indrets de l’exposició internacional de Barcelona del 1929 (Teatre Grec, Jardins de Laribal, Palau Nacional, les 4 columnes de Puig i Cadafalch…) i l’alumnat de 2n de Batxillerat han fet de guies i han explicat els diferents espais a l’alumnat de 4t. Puig i Cadafalch va participar en les propostes inicials de l’exposició internacional, tot i que després en va ser apartat per la dictadura de Primo de Rivera. 

Finalment, l’alumnat de 1r de Batxillerat ha visitat la Casa Amatller de Barcelona, un dels edificis més emblemàtics de Josep Puig i Cadafalch a Barcelona.