Intercanvi Erasmus + Reunion

El passat 25 de març, 6 alumnes de l’institut van participar en el tercer intercanvi Erasmus + amb el College Bassin Bleu, a l’illa de la Reunion dins del projecte Digital Media Awareness. Durant deu dies van treballar la salut digital i els perills dels excessos d’una connexió excessiva i l’addicció i, també recomanacions per adoptar relacions més saludables amb les pantalles. Tanmateix, els nostres amfitrions ens van preparar un munt de visites i excursions inoblidables com ara una sortida en catamarà per l’oceà Índic amb l’albirament de dofins, la visita als túnels de lava formats el 2004 en Sainte Rose i, una tarda d’escalada en bosc vertical. Tot plegat ha estat una aventura fantàstica on els nostres alumnes s’han emportat bons records, coneixements  i amics per sempre.