Festa fi de curs 2023!

Bon dia famílies de l’Institut!!

Des de l’AMPA us volem fer arribar el cartell de la festa de final de curs que amb ganes e il·lusió estem preparant des de fa mesos per aquest dissabte dia 17 de juny.

Les activitats començaran a les 17h al pati de l’Institut on els alumnes podran gaudir de la fireta d’activitats i els jocs gegants, alhora hi ha un hall escape (sota prèvia inscripció) on els alumnes gaudiran durant 1h d’un Room Escape molt mogut!!

De les 19h a les 20h podrem gaudir del GRAN concurs de preguntes on els alumnes i familiars poden viure l’experiència de un concurs interactiu per totes les edats!!! Els tres millors grups tindran premi, el GRAN premi!!

I per acabar i no menys important…. Arriba el més esperat: De 21h a 23h tindrem una sessió de música i ball de la mà d’un gran DJ!!

Aquesta festa està pensada per tots els alumnes i famílies del centre per tal de fer una gran cloenda de l’any i puguem gaudir tots de la vetllada!

Per acabar, des de l’AMPA volem donar les gràcies a les famílies que col·laboren any rere any, tot això i més, és gràcies a vosaltres!

Entre tots podem fer grans coses per el centre i els alumnes us animem a seguir col·laborant, entre tots fem escola i família!!

No podeu faltar, us esperem!!!

AMPA Institut Puig i Cadafalch.