Intercanvi Erasmus Suècia

Darrer intercanvi Erasmus +: Alumnes de 4t ESO Aborden el Ciberbullying i el Discurs de l’Odi a Suècia.

En un emocionant final per a el projecte Erasmus + Digital Media Awareness que ha durat 2 anys, hem completat la darrera mobilitat a Suècia amb un grup d’alumnes de 4t ESO i 1r de batxillerat. Durant aquest programa d’intercanvi, els estudiants han explorat diversos temes relacionats amb l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials com les notícies falses, la identitat digital i les addiccions al mòbil. Un dels punts destacats d’aquesta mobilitat ha estat l’atenció especial dels estudiants en abordar el ciberbullying i el discurs de l’odi en línia. Han participat en debats, tallers i activitats dissenyades per comprendre i combatre aquests reptes que creixen a l’era digital. Sens dubte una experiència que  ha deixat una empremta duradora en els estudiants, que tornen a casa amb una major consciència sobre el ciberbullying i el discurs de l’odi, així com amb la determinació de ser agents de canvi positiu a les seves comunitats en línia i fora d’ella.