Activitats a Batxillerat

Tècniques de Marqueting

Sortida al centre comercial de Mataró Parc, allà van fer un treball sobre les tècniques de màrqueting que es fan servir per col.locar els productes als prestatges de les superfícies comercials, concretament vam visitar l’hipermercat ALCAMPO:

“Us heu preguntat mai si la situació dels productes que trobem als supermercats segueixen algun tipus de tècnica?. Possiblement un dels canvis més importants al comerç ha estat l’aparició de l’autoservei. Això ha fet necessari el desenvolupament i l’aplicació d’una sèrie de tècniques que permetin que el producte es vengui sol, sense venedor.”

Per analitzar la manera de presentar els productes, com es gestiona l’espai i perquè les botigues ens “sedueixen” perquè comprem, els alumnes de 1r de Batxillerat de la matèria d’Economia de l’Empresa han fet un treball de camp sobre les tècniques de màrqueting.

08/05/2019

Visita al centre de microscopia electrònica de la UAB

Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de Biologia, el passat 16 de gener, vàrem visitar el centre de Microscòpia electrònica de la UAB. Ens van explicar el funcionament dels dos tipus de microscopis electrònics que hi ha: el de rastreig i el de transferència. Aquí podeu observar una imatge obtinguda amb cadascun dels tipus.

 

Visita dels Escenaris de la Batalla de l’Ebre

 

Els dies 30 i 31 d’octubre els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat van recórrer diferents llocs on encara queda el testimoni de la llarga i sagnant batalla.

Malgrat la pluja del segon dia, van poder visitar el Centre d’Interpretació de Corbera, el poble vell de Corbera, el Memorial de les Camposines, les trinxeres a les Devees i el refugi a la Fatarella.

Motors elèctrics

Els alumnes de 1r de Batxillerat Tecnològic van fer el taller pràctic de “Motors elèctrics” al Tecn

ocampus de Mataró.

El proper taller serà “Assaig de materials”.

Visita al Taller de Pneumàtica al Tecnocampus

Els alumnes de Tecnologia Industrial de Batxillerat han fet avui un taller de pneumàtica al TecnoCampus de Mataró. Un taller pràctic molt interessant on han pogut experimentar amb la tècnica de l’aire comprimit. (10/05/17)

JAUME ARCOS

Taller pràctic sobre Arduino

El dijous 16 de gener  els alumnes de 1r de Batxillerat tecnològic van realitzar un taller pràctic sobre “Arduino” (una placa electrònica de codi obert molt utilitzada amb finalitat didàctica, entre d’altres)  al Tecnocampus de Mataró.

L’objectiu del taller era oferir nocions bàsiques d’Arduino amb la finalitat d’acostar als nois i noies a la tecnologia a partir de l’experiència .
arduino1 arduino2

Visita al sincrotró Alba

Els alumnes de 1r batxillerat científic i tecnològic van visitar el sincrotró ALBA a Bellaterra.

És un accelerador de partícules a partir de les quals s’obtenen llums des de l’infraroig fins als RX que permeten estudiar l’estructura de la matèria. La utilitat del sincrotró és que pot seleccionar la longitud d’ona de la llum segons la mida del que es necessiti estudiar, és una tècnica molt precisa, aquesta és la diferència que hi ha amb els RX que podem trobar en una consulta mèdica per fer radiografies que són una barreja de moltes longituds d’ona.

sincroto16