AMPA

ampainspuig@gmail.com

Benvolgudes famílies,

Potser aquest escrit hauria d’haver estat el primer en arribar a casa vostra des de l’AMPA, però com sempre es diu, mai no és tard quan arriba. Segurament, podem atribuir-ho a l’excessiu entusiasme i a les ganes de fer moltes coses per ajudar a l’institut, als alumnes i a les famílies.

Molts de vosaltres coneixeu la feina que fan les AMPA de les escoles i instituts, però també hi haurà altres que no ho teniu gaire clar, per això volem donar-vos una petita explicació.

L’AMPA és una Associació de Mares i Pares d’Alumnes que es crea per ajudar a millorar les condicions dels alumnes a les escoles i els instituts, per arribar on ells no arriben.

Al nostre institut, l’AMPA aporta fons per a les mancances de material o per tal que els diferents projectes es puguin portar a terme. L’AMPA fa tota la feina perquè els vostres fills puguin accedir a unes activitats extraescolars de qualitat i al millor preu possible, col·labora amb l’institut per poder oferir xerrades d’interès per a les famílies i, en definitiva, és oberta per ajudar en tot el que estigui a les seves mans, sempre i quan sigui en benefici dels alumnes, en general, i dels socis, en particular.

Les persones que la dirigim oferim el nostre bé més preuat, el nostre temps; temps que traiem a les nostres cases i a les nostres famílies, però sabem que és una bona causa, perquè aquest temps repercuteix no sols en els nostres fills, sinó també en els fills d’altres persones que, segurament, per altres circumstàncies, no ho poden fer.

Malauradament, a la societat en la qual vivim el temps no ho soluciona tot, els diners són imprescindibles per poder portar a terme totes aquestes activitats i aportacions.

Necessitem que penseu com a col·lectiu, potser el vostre fill no farà extraescolars, o no anirà al viatge de final de curs, i penseu que a vosaltres no us beneficia en res. Però penseu-hi, el vostre fill, aquest any, no ha de patir els reflexos del sol a classe perquè l’AMPA anterior va comprar cortines per a totes les aules. Segurament, es beneficiarà directament o indirectament dels projectes de l’institut, o potser el proper any sí que farà extraescolars…

Com ens podeu ajudar? Fent petits gestos, cadascú sap el que pot oferir, com per exemple fer l’aportació per ser socis, vendre loteria o comprar-ne, encara que sigui un número, participar a les xerrades que ofereix l’institut i que us beneficiaran com a persones i repercutiran en les vostres famílies, donar idees per recaptar fons i, si podeu participar portant-les a terme, oferir el vostre temps, si podeu, quan us ho demanem… Perquè l’AMPA no és sols les persones que la dirigim, és també tots els socis que han pagat la quota, als quals volem donar les GRÀCIES, perquè sense aquest gest gran part del que fem no seria possible. Som tots els pares i les mares que volem el millor per als nostres fills.

VOLEM SER UN MAR FET DE PETITES GOTES D’AIGUA