Música

musica

El llenguatge musical, tocar un instrument, cantar, ballar… És a dir, fer música:

Ens ajuda al desenvolupament de la persona. Per aquest motiu, augmenta: la inteligència, la psicomotricitat i la creativitat. I millora: el llenguatge, la memòria, la conducta, la inteligència espaial i la capacitat d’atenció. 

Ens relaxa, eliminant les tensions quotidianes, amb la pràctica dels instruments. Sobretot, els de percussió o el cant. També ballem danses tradicionals interculturals, que es conclou amb la participació a Sant Vicenç de Montalt amb altres instituts. Tota aquesta pràctica fa, que buidem el cos dels nervis acumulats amb la tècnica de la respiració. És una forma d’expressió que apropa a tots aquells que participen d’un grup instrumental, coral. D’aquesta manera, s’aprèn a treballar en equip i a respectar el compromís del grup a través de l’assistència als assaigs i concert.

Per aconseguir tot aixó, el departament utilitza la pràctica instrumental amb els instruments de percussió i el cant, per interpretar un repertori anual que es celebra a final de  curs amb un concert per a les famílies.